dinsdag 28 september 2010

Herfst & School

Nog 6 nachtjes slapen! Begint het al irritant te worden mijn Engeland obsessie? Ik kijk er dan ook zó naar uit! Vanmorgen kwam er een roodborstje op mijn terras, voor mij een echte voorbode! En eerder die ochtend werd ik al bezocht door een groepje pimpelmeesjes. Het wordt dus weer tijd om vogelvoer te strooien voor ze want ze komen al zoeken :-)
Of nog leuker (groot kind als ik ben) pindaslingers rijgen :D Ja de herfst kan mij wel bekoren!
Vanmorgen had ik me samen met nog een moeder opgegeven om de herfstkrans te maken voor de klas. Dus aan de slag met een hoop bladeren, takken, bessen, dennenappels en kastanjes, maar het resultaat mocht er zijn en we hebben hem meteen opgehangen. Tevens was het leuk om te zien hoe het er in de klas aan toe ging, al zorgde dat wel tot 2 keer toe voor een gebroken moederhart omdat ik nu toch echt duidelijk kon zien dat mijn zoontje wordt gepest :( En dan heb je het verdikkeme over kinderen van 4 en 5 jaar! Ongelooflijk toch!
Vrijdag is er een herfstwandeling met hun klas en ze zochten ouders die wilden rijden en begeleiden, nou volgens mij ben ik mijn man nog nooit zo dankbaar geweest dat hij een vrije dag heeft genomen, want wij gaan dus mooi mee! Geen nieuw gat, val, of wat dan ook bij mijn jong, GROM!
Anders zou ik het niet aandurven ben ik bang. Liefde voor elkaar is goed, maar als mijn kind moedwillig geziekt worden en we dan blij moeten zijn dat het andere kindje contact zocht...ehm nou dat gaat mij iets te ver want volgens mij is dat niet het soort contact waar je naar op zoek bent en positief moet belonen....
Laten we het de schaduwzijde noemen van de Vrije School.... Maar hoe dan ook, kutkind kwam en mee weg en de mijne in dikke tranen... tot 2 keer toe :(
Fijn zulke dingen, maar vrijdag dus mooi niet. Hopelijk is het niet helemaal noodweer anders gaat die wandeling inclusief picknick toch al snel in water op. We zullen het zien.
In ieder geval heb ik manlief dat ook nog een half dagje bij me voor alle kids er weer zijn en ik naar Engeland vertrek.
Vrijdag mag ik mijn ponden ophalen, en dan is het toch bijna zover. Dit weekend maar een goed lijstje maken met wat ik mee moet nemen want met mijn zwangerschapsdementie weet je het maar nooit.
Ik vind het ook best spannend zwanger vliegen en hoop dat ik niet het vliegtuig onder kots of dat er niks ergs gebeurd met de baby. We gaan maar uit van een goede vlucht voor ons allebei.
Ik verheug me in ieder geval erop. Zoveel leuke dingen in het vooruitzicht! Het pad van blij lijkt vooralsnog erg goed te bevallen :D
Fijne dag allemaal!

1 opmerking:

  1. Wat zielig voor je zoontje dat hij gepest wordt zeg! Argh, mijn handen zouden jeuken zeg.

    Veel (voor)pret met je reisje naar Albion.

    En vogelzaadjes strooien, goed idee. Wil ook weer heel veel vogeltjes in mijn tuin van de winter :)

    BeantwoordenVerwijderen