zaterdag 4 december 2010

Sinterklaas enzo :-)

Omdat 1 van onze beste vrienden langs kwam gisteren en hij ook wat kadootjes had voor Riven, besloten we dat wij ook maar onze Sint kadootjes zouden geven. Dan was het net even gezelliger.
Dus zo geschiedde :-)
Even flink op de bel rammen en dan roepen oooohhhh  kijk nou eens wat er voor de deur lag, was genoeg om een jongetje helemaal enthousiast te krijgen!
Zo kregen we een houten kassa (want we spelen graag winkeltje) en een setje van 2 houten bordjes en bekertjes.

Uiteraard nepgeld, nu hoeft oudste broer het niet meer te maken elke keer ;-)

Hmz, wat zou hier in zitten? Uiteraard snoepgoed :D


En jjaaahh!!! Een keuken!!! Hier zeurde hij al maanden om. En wat een genot om je kind dan op en neer te zien springen van blijdschap :-)

Al dat vilten eten wat ik de afgelopen weken maakte werd er meteen bij gehaald en mee gespeeld. Een super blij en tevreden jongetje dus.

Vanmorgen was hij dus ook al vroeg beneden om te kunnen spelen (en stiekem de kruidnoten te kunnen aanvallen) en genoten wij van hem zo lekker bezig. Ook genoten we van de sneeuw waar we nu niet in naar buiten hoefde en jeetje wat valt er veel!
Weer dus om creatief aan de slag te gaan, zo beloofde ik mijn 2 oudste zonen een muts, want dat kon mama zo mooi m(h)aken. Nou okay gaat mama wel doen dan. Uiteraard vind ik dan alleen een muts saai, dus maakte ik voor de oudste er een paddenstoel op van Nintendo's Mario. En de middelste had al besloten dat zijn muts groen met geel moest worden net als zijn schildpadden en was de keus om er een schildpad op te maken al snel gemaakt natuurlijk.
Even een ochtendje doorwerken en dit is het resultaat:

 Muts voor Faybian

Muts voor Jaiden :-)

Morgen gaan we ze even langs brengen met nog een Sint kleinigheidje en dan kunnen ze maandag met warme koppies naar school. Dan gaat mama nu maar lekker genieten van warme chocolademelk en wat lekkers. Dat hoort er wel bij op een dag als deze :-)
Fijn weekend allemaal!



Geen opmerkingen:

Een reactie posten