zaterdag 6 november 2010

Muffins, kat en hond

Belofte maakt schuld, vandaag zouden er muffins gebakken worden. Het juiste moment diende zich aan toe de grote broers, kleine broer hem het leven weer eens zuur maakte, dus mama gebruikte dit als pleister op de wond. Kom maar ventje, gaan wij muffins bakte en dat zorgde dat de tranen als wolken voor de zon verdwenen.

Dus help je als "grote" vent uiteraard mee.

En roer je voor mama het beslag....

Moet je uiteraard even proeven. (let op die zwangere roze buik ;-) LOL )

Vul je samen met mama alle vormpjes.

Mag je fijn de deeghaken aflikken

En als ze dan in de oven staan maak je fijn een sudoku :D

Rukt mama de kat uit zijn REM-slaap....

En daarna mochten papa en mama nog fijn een klusje doen, ze hadden namelijk beloofd aan de honden dat ze in bad zouden gaan.
Nou dat heb ik geweten, de badkamer ziet er uit als een slachtveld, maar de honden zijn weer schoon en fris :D

Poetsen, poetsen, poetsen.......

Lasco met zijn meest zielige blik.... maar helaas....hij mocht niet uit bad voor hij schoon was. Sky ging hem al voor en had inmiddels door het hele huis zoals wij het noemen zijn snuitenfeestje gedaan, dus kop afvegen aan de muur, de bank, de hocker, het baasje, het vrouwtje, rollen op de bank, nou ja overal waar hij zich kon vegen.... En nadat Lasco uit bad kwam was het feest compleet want tja, uitschudden hoor erbij, dus wij zijn meteen gedoucht.... we konden het huis ontdoen van de natte poten...en de badkamer....tja.....dat is nu oorlogsterrein....
Maar goed het resultaat is, 2 blije, schone hondjes ;-)

En de muffins waren overigens héérlijk!!! (appel/kaneel en chocola)

1 opmerking:

  1. Whoe ha ha en Erik heeft hoeft ook niet meer naar de fitness, na de worstelpartij om hond in bad te zetten en er ook in te houden!!!(en maal twee natuurlijk)
    Leuke foto's!
    Fijn weekend en geniet van je muffins!

    BeantwoordenVerwijderen