maandag 11 juli 2011

Broertje-zusje liefde :-)

Als ik van 1 ding kan genieten dan is het als Riven op zijn manier met Niiv speelt. Het kost wel eens de nodige hoofdpijn door de irritante piepstemmetjes die hij opzet, maar het is dan zó schattig als haar gezichtje openbreekt en er een super grote lach tevoorschijn komt :-) En al helemaal als ze geluidjes terug gaat maken. Alsof ze wilt zeggen, ik begrijp je broer!


Manlief met onze 2 jongste Riven & Niiv in de hangstoel.



Niiv is even het gezicht van Riven aan onderzoek aan het onderwerpen. Dat ze daarna zijn haar uit zijn kop trok laten we hier natuurlijk niet zien ;-)



Hier is Riven een heel verhaal (incluis irritant stemmetje) aan het ophangen tegen zijn zusje en je kan zo goed zien dat ze terug zit te kirren, echt zooooooo cute *smelt*



Wil je dan mevrouw vos (ja al die klote knuffels hebben een naam LOL)? Ja túúrlijk wilt ze die!
Mevrouwtje krijgt namelijk tanden en op de neus van mevrouw vos kan je zo lekker kluiven en kwijlen hahahaha

Ja Niiv is gek op d'r broer en andersom ook. Ben benieuwd hoe mijn andere jongens het vergaat, afgelopen zaterdag hebben ze bij hun vader nog een zusje (van zijn vriendin) erbij gekregen....
Gelukkig hebben ze het al 2 keer eerder meegemaakt bij ons, maar het zal toch wel weer anders zijn. Kindje van een andere mama is volgens mij anders dan van een andere papa.
Nou ja time will tell...

Fijne avond allemaal!!

1 opmerking: