zondag 4 augustus 2013

Rustig zondagje

Vandaag waren we maar met z'n drietjes. Wat best raar was om na 5 weken elke keer minimaal met 4 en maximaal met z'n zessen te zijn.
Niet dat de pret er minder om was hoor, ook met z'n drietjes is het fijn en vooral allemaal wat rustiger :D

Ik eet inmiddels helemaal veganistisch, eerst zo'n 80%, ik wilde nog wel eens makkelijk doen met een ei of boter en dan vooral in cake en gebak enzo... Maar nu helemaal om.
Vanmorgen begon onze dag met Garden Scramble (roer gebakken tofu met kerrie, tomaat, boerenkool, mosterd & wat peper) en een sapje van appel en wortel, vers geperst.


Hartig ontbijtje, erg lekker!


Niivje met sapsnor :D


Voor Brán was het nog te vroeg voor wat dan ook hehehe

Verder rommelden we wat aan eigenlijk, vriendlief ging met Niiv naar het zwembad, wat mij de gelegenheid gaf om eens lekker helemaal alleen thuis te zijn en mijn boek lekker uit te lezen.
Ik kon wat muziek maken en ik had een lange wandeling gemaakt met Turia langs het water, alhoewel Turia het een beetje te warm vond hehehe, maar ja lopen is wel goed voor d'r, ze is niet bepaald een slanke galgo :P


Jean vond het nodig nog een zelfportret te schieten vandaag, weten jullie meteen hoe mijn vent er ook al weer uit zag LOL

En Niiv oefende voor het eten nog even haar schattige snoetjes door Fireworks van Katy Perry te zingen & dansen.


Veel schattiger dan dit krijg je haar bijna niet hoor *smelt*


Dansen en dan in haar ooghoeken even kijken of JIJ vooral naar de kijkt, dat betreft is het echt een prinsesje.


En het avondeten was vanavond Marokkaanse groentenstoof met couscous. Erg lekker vonden wij :D

En zo ging de dag langzaam over in de avond, ligt de kleinste op bed, en is jongste zoon net een klein uurtje terug van zijn paps en gaat ook hij zo plat. En dan kunnen we ons nog even geestelijk voorbereiden op de kinderstorm die morgenavond weer begint. Dan zijn we weer een weekje met z'n zessen :D
Ik denk dat ik eens thee gaat zetten ofzo :P












1 opmerking:

  1. Hehehe, dat heet stilte voor de storm. ik ken dat wel, hoor. Het is heerlijk om alle kinders onder moeders vleugels te hebben, maar soms is het ook zo fijn om even maar een mini-gezin te zijn, dan heb je ineens lange avonden samen.

    BeantwoordenVerwijderen