vrijdag 16 januari 2015

Eindelijk weten ze wat ons kleintje heeft.

19 December was het weer zo ver. Jamie-Dean zou weer een botoxbehandeling krijgen in zijn darmen. Dus op naar het ziekenhuis.
De behandeling ging goed en er werden ook meteen nieuwe biopten genomen.

Maar helaas voor ons werkte de botox absoluut niet.
Sinds de behandeling heeft hij meer pijn, voelt zich beroerd, kunnen we hem niet meer spoelen zonder een hoop drama en gehuil en kan het arme jongetje niet slapen zonder 1 van ons naast hem.

Gisteren belde de arts met de uitslag van de biopten en ja hoor, in de biopten zaten geen zenuwcellen, wat betekende dat hij dus echt wél de ziekte van Hirschsprung heeft.
En dat betekend dat hij geopereerd zal worden, waarbij een stuk van de darm volledig verwijderd zal worden.

Heftig dus, heel heftig.

Dus nu wachten we maar af :(

We krijgen snel een afspraak waarin we uitleg krijgen hoe de operatie in zijn werk gaat.

Dus we gaan het zien.


2 opmerkingen:

  1. Wel heel fijn dat jullie nu eindelijk zekerheid hebben over Jamie. Maar zo waardeloos dat hij nu weer heel veel pijn heeft. Ik hoop dat ze hem heel snel gaan helpen, hoe vervelend zo'n operatie en de nasleep ook zal zijn, maar ik hoop dat daarna de pijn eindelijk weg is en de ontlasting gewoon gaat. Ik weet hoe verschrikkelijk het is als je beselft dat je kind eigenlijk altijd pijn heeft. Wens jullie heel veel sterkte en kracht.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Eindelijk weten jullie het nu zeker. Jeetje mina dat heeft wel heel lang geduurd. Arme mannetje en wat vervelend voor jullie allemaal. Heel veel sterkte met het aankomende zware traject

    BeantwoordenVerwijderen